Är ni en större grupp som vill åka och har egna önskemål så kan vi hjälpa till med hotell och arrangemangsbeställningar

Vi har också färdiga paket där ni som grupp kan önska ett datum.
Titta under rubriken Reseförslag längre ner på sidan

Upplevelseresor 2020

 

NYTT  NYTT  NYTT  NYTT  NYTT  NYTT  NYTT  NYTT  NYTT   


Shoppingresa Travemünde/Lübeck

3-dagar, fre 28 – sön 30 augusti -20

Nattfärja t/r, 2 övernattningar med frukost

Heldag i Lübeck

med shopping hos Citti – markt (130 kg)

Max 35 personer i bussen förutom förare

Handsprit och munskydd ingår i priset

Pris 1375: – / person i dubbelhytt,

Först till kvarn………..senast 31/7

Avresa från Lilla Edet 14:00

0520-65 75 00

kontoret@taxilillaedet.se


Rundresa i Polen – Krakow – Warszawa – Trojmiasto       

20/9 – 28/9 2020   9 dagar

Polen har mycket att erbjuda. Vårt stora grannland i söder med nästan 40 miljoner invånare är landet med de stora städerna, de små byarna, de djupa skogarna och de mäktiga bergen. Polen har upplevt såväl storhetsdagar och fruktansvärda tider som andra världskriget. Denna resa innehåller fantastiska upplevelser och vi besöker flera intressanta platser b.la. det vackra Krakow, landets kulturstad, med ett pulserande folkliv, fylld av kultur och historik. Denna stad är huvudmålet på resan. Vi besöker även huvudstaden Warszawa med en härlig blandning av historia och storstadspuls, staden är Polens hjärta och ligger mitt i Europa. Vi åker även till koncentrationslägret Auschwitz där vi får se skakande dokument över förintelsen under andra världskriget. På hemresan kör vi utmed Östersjökusten, ett av Polens vackraste områden och besöker ”Polens Riviera” med städerna Gdansk, Sopot och Gdynia. Polen är även ett av de billigaste länderna i Europa när det gäller shopping och här finns mycket att köpa.

Klicka här för mer information


Holland i färgstprakande vårskrud        

6 dagar 21 – 26 april 2020               

 

Holland förknippas med glittrande kanaler, vackra väderkvarnar, goda ostar, tulpaner i alla regnbågens färger, cyklar och handmålade träskor. Detta får ni erfara på denna upplevelserika resa till ett av Europas minsta land, slår man samman Skåne och Småland får man en yta som är nästan  lika stor som Nederländerna som landet heter i kartböckerna. Vi färdas över den stora Zuiderseevallen, besöker blomsterauktionen i Aalsmeer,  tar en båttur på Amsterdams kanaler, beundrar Panorama Mesdag i Haag, promenerar i  den vackra  blomsterparken Keukenhof, ser det magnifika  Blomstertåget, åker till den pittoreska staden Volendam samt gör ett stopp på Alida Hoeve´s ostfarm där de tillverkar ost och träskor.    Varje dag gör vi uppehåll för lunch och kaffe på något lämpligt ställe (ingår ej). Frukost och middag äter vi på hotellet samt på färjan.

Klicka här för mer information


Höga Kusten  mm      

5 dagar 29 juni – 3 juli 2020

 

Sala silvergruva, Höga Kustenbron, Mannaminne, Ulvön Zornmuseet mm

Klicka här för mer information


Goslar Einbeck Harz       

6 dagar 6 – 11 maj 2020

 

På vår resa får Du uppleva mycket bland annat Goslar, den urgamla kejsarstaden med mycket kultur. Einbeck med sin öl, här stod vaggan för bockölen på 1370 talet. Harz, ett alpliknande bergsområde med glittrande vattenfall, spegelblanka sjöar och vacker natur. Vi bor på 4-stjärniga ”Hotel Der Achtermann” med en Spa-avdelning på tusen kvadratmeter som vi har tillgång till under vår vistelse.

Klicka här för mer information


Tyskland Österrike Slovenien Kroatien Italien          

12 dagar 5 – 16 september 2020

 

Denna resa är mycket vacker och intressant med många upplevelser. Vi åker genom Tyskland, Österrike till Istrienhalvön där naturen är inbjudande vacker med vinodlingar, olivlundar, pittoreska byar, medeltida städer och havet är rent och frestande turkosblått. I Slovenien besöker vi den fantastiska droppstensgrottan i Postojna -ett underverk skapat av naturen själv. Fortsätter sedan till den sydliga läsidan, omgiven av gröna kullar med pinjeträd och cypresser ligger den lilla kurorten Portoroz ”Rosornas hamn”. Här stannar vi i två nätter och åker sedan ner till huvudmålet på vår resa, Kroatien med ett av Europas vackraste kustlandskap och ”Kroatiens Riviera” den fantastiska badorten Opatija vid det kristallklara, glittrande Adriatiska havet. Här bor vi 4 nätter och har staden som utgångspunkt för våra trevliga utflykter. Med många nya intryck i bagaget och kanske en och annan lokal specialitet som oliver, Zlatinavin, vit eller svart tryffel startar vi vår hemresa genom Slovenien, Italien där vi ser de mäktiga Dolomiterna, kör genom det undersköna Brennerpasset till Österrike, vidare genom Tyskland till Kiel och Stena Line. På vägen  ner och hem kommer vi att stanna för kaffe och lunch på lämpliga ställen.

Klicka här för mer information


The Bootleg Beatles på Scalateatern i Karlstad     

2 dagar 25 – 26 september 2020Ändrade datum på hela turnéen. Återkommer med nytt förslag

 

The Bootleg Beatles, världens främsta Beatles-hyllning kommer äntligen tillbaka till Sverige i samband med att Abbey Road-plattan fyller 50 år. Bandet är kända för att återskapa allt som har med Beatles att göra, in i minsta detalj. Deras musikaliska förmåga, kroppsspråk och smarta humor är i en klass för sig. Bandet har turnerat över hela världen i 40 år och showen innehåller naturligtvis alla Beatles stora hits från bandets hela karriär. Helt enkelt ett måste för alla ”Beatlemaniacs”.

 

Klicka här för mer information

RESOR

Turistbussar-skonar-miljön-mest-stor

Ring för information och reseprogram

0520 – 65 75 00

hotellindenwirt

TAXI

Ring och beställ på 0520-459 000

Kontakt

Lilla Edets Buss
463 33 Lilla Edet

Tel: 0520-65 75 00
Epost: kontoret@taxilillaedet.se